Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ και στην λαϊκή Εξαρχείων

Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο που κατέγραψε ο φακός του planet-greece, ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και στην είσοδο της λαικής αγοράς που είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν 5 άτομα εκ των οποίων...
 
 
 
 
 
 
Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση με μολότοφ


το ένα σοβαρά. Οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πάνω από 40. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ανάμεσά τους υπήρχε ένα άτομο το οποίο και έδινε τις εντολές. Μόνο αυτός μιλούσε.
Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων, κατεβαίνοντας την Καλλιδρομίου, στη συμβολή με τη Χαριλάου Τρικούπη, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άνδρες της Ασφάλειας, που βρίσκονταν στην αρχή της λαϊκής αγοράς, ως είθισται, εποπτεύοντας τον χώρο για τυχόν δράση τσαντάκηδων και πορτοφολάδων.


Στη θέα των αστυνομικών, οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να κρυφτούν μες στη λαϊκή αγορά ανάμεσα στο πλήθος. Αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεών τους, οι αναρχικοί (όπως αυτοσυστήθηκαν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες) τράβηξαν το σωληνάκι της βενζίνης, έριξαν ένα αναμμένο τσιγάρο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.Φωνάζοντας "θα σας κάψουμε ζωντανούς" προφανώς εννοώντας τους αστυνομικούς, οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν, βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου. Δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ οι μικροπωλητές της λαϊκής προσπαθούσαν να σβήσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το εμπόρευμά τους, η μηχανή εξερράγη. Μία γυναίκα, που είχε πάγκο με λουλούδια και ακόμη 4 άτομα τραυματίστηκαν. Η γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα άκρα.