ΠΑΤΡΑ: ΕΦΥΓΕ 18ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Σήμερα το πρωί, στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, έχασε την μάχη με την ζωή ο 18χρονος Κώστας Γιαννακόπουλος, που είχε χτυπήσει την 14/7/2011 λίγο πριν την είσοδο της πόλης στον κόμβο Φιλοθέης του Πύργου.
Το ατύχημα είχε συμβεί όταν επιβατικό Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος από τον Πύργο χτύπησε 18χρονο μοτοσυκλετιστή από τον Πύργο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός του Ι.Χ. που είχε κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, προσπάθησε να κάνει αναστροφή και να μπεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κοντά στο περίπτερο, λίγο πιο κάτω από το Στάδιο, και να πάρει πορεία προς τον Πύργο.
Εκείνη την στιγμή περνουσε ο νεαρός 18χρονος με το μικρού κυβισμού μηχανάκι του και το αυτοκίνητο τον χτύπησε. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 18χρονος που μεταφέρθηκε στο πλησίον Νοσοκομείο του Πύργου, αρχικά στα εξωτερικά ίατρεία και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μετεφέρθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) του Ρίου. Εκεί υπεβλήθη σε εγχείρηση και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή.