ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ

 
Απαντώντας στην επιστολή του κυρίου Σπύρου Σκιαδαρέση, που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ και που αφορούσε στην αποψίλωση του Δασυλλίου, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Πρασίνου, Γ. Σιγαλός σημειώνει τα ακόλουθα:
1) χρόνια τώρα η αποψίλωση του Δασυλλίου γίνετε από εργολάβο και πάντα μετά από τις 15 Ιουλίου.
2) Η πρόθεση της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν ο καθαρισμός και η αποψίλωση στο συγκεκριμένο χώρο ( ο οποίος χώρος ειρήσθω εν παρόδω ανήκει στο Δασαρχείο ) να γίνει το γρηγορότερο δυνατόν, όμως (για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας) η πραγματοποίηση εργασίας με εργολάβο, θέλει προϋπολογισμό. Ο φετινός προϋπολογισμός ψηφίστηκε τον Μάιο. Η μελέτη αποψίλωσης η οποία ήταν έτοιμη από τις αρχές του χρόνου κατατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, δημοπρατήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται ο μειοδότης. Επομένως δεν υφίσταται καμία καθυστέρηση, ίσα - ίσα όλα έγιναν ταχύτατα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Πρέπει να θυμίσω στον κύριο Σκιαδαρέση ότι ο χώρος από τις αρχές του έτους έχει καθαριστεί δύο φορές, από τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου, στο μέτρο που είχαν τη δυνατότητα με το ελάχιστο προσωπικό που έχει απομείνει για όλη την έκταση της Νέας Πάτρας (από Καμίνια ως Ψαθόπυργο και από Κρήνη ως Πιτίτσα) περιλαμβάνοντας όλα τα Δάση (αστικά περιαστικά) και το Παναχαϊκό όρος.
Στέλνω αυτή την επιστολή επειδή πάντα πιστεύω ότι, όταν υπάρχουν καλοπροαίρετοι συνδημότες θα θέλουν να μάθουν την πραγματικότητα. Φαίνεται ο κύριος Σκιαδαρέσης δεν ανήκει σε αυτούς».