Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης (Photo: Action Images)
Οι φόβοι στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επιβεβαιώθηκαν! Ο Βασίλης Σπανούλης εξετάστηκε από τον γιατρό κ. Κωνσταντινίδη και διαπιστώθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το Ευρωμπάσκετ στην Λιθουανία.

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς που ένιωθε ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τον ανάγκασαν να επιστρέψει την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Ο κ. Κωνσταντινίδης εξέτασε τον 29χρονο παίκτη και του εξήγησε ότι η επέμβαση είναι μονόδρομος προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Πλέον, η απόφαση είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη ο οποίος δεν αποκλείεται να περάσει… το κατώφλι του χειρουργείο ακόμα και σήμερα ώστε να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για την επιστροφή του στη δράση.

Όσο για την Εθνική, μετά τις απουσίες Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Μαυροκεφαλίδη αλλά και τους Καλάθη, Περπέρογλου που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών», χάνει ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό στέλεχος.