«Μπαμ» με Χαριστέα ο Παναιτωλικός!

«Μπαμ» με Χαριστέα ο Παναιτωλικός!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Άγγελου Χαριστέα είναι ο Παναιτωλικός, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στο Αγρίνιο προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Η πρόταση της ομάδας του Αγρινίου είναι η καλύτερη που έχει μέχρι στιγμής ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση, την Τετάρτη (27/7).

Ο Χαριστέας βρίσκεται στο Αγρίνιο, όπως επιβεβαιώνεται από ανθρώπους της ομάδας, όπου έχει συμφωνήσει σε όλα, ακόμα και στο οικονομικό σκέλος. Την Τετάρτη (27/7) θα δώσει την οριστική του απάντηση ο διεθνής επιθετικός, η οποία αναμένεται να είναι θετική, καθώς η πρόταση που του έχουν κάνει οι Αγρινιώτες είναι η καλύτερη. Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές τα «βρουν» ο Παναιτωλικός θα προχωρήσει στην τρίτη του μεταγραφή μετά τους Κουτρουμάνο και Καμαρά.

Σημαντικό ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή για την ομάδα του Παναιτωλικού, έπαιξε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Άγγελο Χαριστέα από την κοινή τους παρουσία στον Άρη. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι μια σπουδαία κίνηση, καθώς φέρνει τον επιθετικό της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, με τα γκολ του οποίου η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κατέκτησε τον τίτλο.