ΣΡΟΙΤΕΡ ΑΙΓΙΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ;

Συναντήθηκαν στον Αντώνη Ρέμο


Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινήτη είναι από τα ζευγάρι που η σχέση τους έχει περάσει από “40 κύματα”, αφού δεν ήταν και λίγα τα σκαμπανεβάσματα από την αρχή μέχρι και τους “τίτλους τέλους”. Μολονότι έχουν χωρίσει λόγω “ασυμφωνίας χαρακτήρων” όπως είπαν οι ίδιοι, δεν ήταν λίγοι, εκείνοι που μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού, αφού αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.
Ξανά μαζί Σρόιτερ - Αιγινίτη;  Συναντήθηκαν στον Αντώνη Ρέμο Στον πρόσφατο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που παρευρέθηκαν και οι δύο, οι περισσότεροι μίλησαν για πολικό κλίμα ανάμεσά τους.
Μια μέρα πριν όμως, σύμφωνα με το steetpress.gr,  οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Αυτός ήταν ο λόγος που οι μετρ του μαγαζιού απομάκρυναν όλους του φωτογράφους , χωρίς όμως να τους πούνε το λόγο.
Οι πληροφορίες εκ των έσω μιλάνε για επανασύνδεση, αφού ο Αντώνης και η Δήμητρα όχι μόνο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να απολαύσουν το πρόγραμμα, αλλά ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και μόνο την εντύπωση των χωρισμένων δεν έδιναν. Μια μέρα μετά όμως, στο γάμο της Τσιμτσιλή δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.