ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

Τεράστια δημοσιότητα έχει πάρει από τα γερμανικά μέσα ανοιχτή επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο 76χρονος Κεφαλονίτης Δημήτρης Μαρκεσίνης, με αποστολέα την Μέρκελ αλλά και τους Γερμανούς αναγνώστες.
Ο Ομογενής που έχει την εταιρεία Marchessini προτρέπει τους Γερμανούς να μη βοηθήσουν την Ελλάδα γράφοντας χαρακτηριστικά πως κάθε ευρώ στην Αθήνα πάει χαμένο.
Ο Δημήτρης Μαρκεσίνης υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο μετατρέπει την Ευρωπαική Ένωση σε μια ένωση μεταφοράς κεφαλαίων.
«Κάθε Έλληνας γνωρίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε πτώχευση», λέει το αγγλικό κείμενο. Αλλά ποιος είναι ο άγνωστος διαφημιστής; Και αυτό που τον οδηγεί να συσκευάσουν τεράστια πολιτικά μηνύματα στις διαφημίσεις;
Ο εφοπλιστής που ζει στο Λονδίνο γράφει "Δεν θέλω την κα Μέρκελ καταστρέψει τη χώρα μου»
«Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας. Η χώρα μου έχει χρεοκοπήσει και θα παραμείνει τόσο καιρό γιατί δεν έχουμε τίποτα, εκτός από τη γεωργία και τον τουρισμό. Κάθε ευρώ που θα μεταφερθούν στην Αθήνα, να χαθεί"
Ο κ. Μαρκεσσίνης τονίζει «Άκουσα ότι οι ψηφοφόροι δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να επηρεάσω μερικούς ανθρώπους με τη επιστολή μου".
Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση από την κ. Μέρκελ!!