«Θα την πληρώσει ακριβά την διαφήμιση»

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του «επιτίθεται» στον «συκοφάντη» Αλέξη Κούγια και τονίζει πως: «Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να γίνεται μισητός εχθρός του κ. Μαρινάκη».
«Θα την πληρώσει ακριβά την διαφήμιση»
Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός, καθώς με ανακοίνωσή του στρέφεται εναντίον του πρόεδρου της Παναχαΐκής και τονίζει ότι η διάδοση εκ μέρους του ψευδέστατων γεγονότων τον εκθέτει ως συκοφάντη, Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” ενημερώνουν πως θα προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση του θέματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Είναι πανελληνίως γνωστή η δίψα αυτοπροβολής του κ. Κούγια. Στο πλαίσιο αυτής της επιμόνως επιδιωκόμενης δωρεάν αυτοδιαφήμισης, είναι απολύτως αντιληπτή η επιδίωξή του να εντάξει τον εαυτό του στους σπουδαίους και ισότιμα υπολογίσιμους, ακόμα και με την ιδιότητα του «μισητού εχθρού» του κ. Μαρινάκη, χάρη την οποία όμως δεν θα του κάνουμε.
Είναι όμως ακατανόητη η άνεση με την οποία διαδίδει εν γνώσει του ψευδέστατα γεγονότα και η συμπεριφορά αυτή τον εκθέτει ως συκοφάντη. Θα κληθεί, συνεπώς, να καταβάλλει ακριβό το τίμημα της αυτοδιαφήμισης με την νόμιμη προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια.