ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ...ΚΑΡΒΕΛΗ

Με αφορμή, σχόλιο της εφημερίδας "Κόσμος" της Πάτρας, που αναφέρεται σε φράση η οποία τάχα "ελέχθη" από τον Πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, και αφορά στο πρόσωπο του Συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και πρώην Μέλους της ΝΟ.Δ.Ε (ΝΔ) Αχαΐας κ. Σωτήρη Καρβέλη, ότι δηλαδή "ευτυχώς που τελειώσαμε απ' αυτόν και ηρεμήσαμε", εκ μέρους του Πολιτικού του Γραφείου, εξεδόθη η πιο κάτω ανακοίνωση:

"Η φράση που αποδίδεται στο Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο κατά του κ. Καρβέλη είναι παντελώς ψευδή, ανυπόστατη και σκόπιμη. Ουδέποτε και για οιονδήποτε λόγο ο κ Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο  αυτό, ούτε σε δημόσια, ούτε σε ιδιωτική κουβέντα.
Αντιθέτως, εκτιμά τον συνδικαλιστή ιδιαιτέρως για την ευθύτητά  του, ως  κοινό τους γνώρισμα! Θεωρεί δε την ενεργό του εσωκομματική δράση, χρήσιμη και επιβεβλημένη, ασχέτως εάν πολλές φορές έχει εμφανώς διαφωνήσει μαζί του σε πολλά. Θεωρούμε πως  σκοπός μιας τέτοιας "ψεύτικης"  διαρροής είναι ο δημόσιος "καυγάς" και η  "εσωκομματική και εν γένει πολιτική βλάβη" του Υπ. Βουλευτή. Έχει δε ως αφετηρία της το περιβάλλον πολιτικού που φημίζεται ως προς το "χόμπι" της λάσπης, της κατινιάς και της ανακατωσούρας.Τον ξέρουμε,τον μάθαμε! Έχει γίνει βούκινο κι αυτός και οι περί αυτών"!