120.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ!!!!


120.000. Αυτός είναι ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που θέλει η τρόικα να απολυθούν. Είναι το αίτημα για το οποίο πρέπει να δεσμευτεί η κυβέρνηση προκειμένου να ξεμπλοκάρει η 6η δόση.
Το επιβεβαίωσαν δύο πλευρές. Ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, κ. Αλταφάζ όταν ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι η τρόικα πιέζει για 120.000 απολύσεις, απάντησε ότι… δεν μπορεί να απαντήσει. Η σιωπή είναι χρυσός.
Λιγότερο φειδωλός ο Μπομπ Τράα, μιλώντας σε πηγαδάκια το πρωί στο συνέδριο του Economist επιβεβαίωσε τον αριθμό λέγοντας ότι είναι η μόνη λύση.


Στο μεταξύ, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στο Συνέδριο του Economist για «πλεονάζον προσωπικό, όχι μόνο στον ευρύτερο, αλλά και στο στενό δημόσιο τομέα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Βενιζέλος επιμένει να σιωπά και να μην απαντά σε ένα καίριο ερώτημα: Γιατί, εν μέσω κρίσης, η κυβέρνηση προχώρησε, το 2010, σε προσλήψεις 25.850 υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 3.353 υπαλλήλων με συμβάσεις έργου, όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ;
Αντί να απαντήσει στις αποκαλύψεις μας, για τις ανήθικες και παράνομες αυτές προσλήψεις, προσπαθεί με στρατιωτικά διαγγέλματα, να επιβάλει το νόμο της σιωπής και την πολιτική λογοκρισία στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, στα Μ.Μ.Ε. και σε όποιον άλλον τολμά να έχει αντίθετη άποψη».

1 σχόλια:

Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ