Από το μεσημέρι ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και εξετάζει φακέλους των ομάδων για αδειοδότηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λεβαδειακός πήρε άδεια συμμετοχής όπως γράψαμε από το Σάββατο!
Πλέον πρέπει να συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα και να αποφασίσει εάν θα βάλει τον Λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που εξαρτάται και από την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού, την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά και από ερμηνείες των κανονισμών. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ομάδα που υποβιβάζεται αγωνιστικά δεν έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην κατηγορία, γεγονός που ευνοεί τον Λεβαδειακό καθώς έτσι αποχαιρετούν οριστικά τη Σούπερ Λίγκα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός.
Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι δύο ομάδες, η εφαρμογή του ΚΑΠ έχει ανατραπεί από την Σούπερ Λίγκα με τις πρόσφατες αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την Καλλιθέα!
Τώρα απομένει και η ενδεχόμενη αδειοδότηση της Δόξας Δράμας...
Αναμονή για τα στημένα
Το πιθανότερο πάντως είναι η Λίγκα να περιμένει να ολοκληρωθεί το θέμα με την εμπλοκή του Λεβαδειακού, αλλά και της Δόξας, στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών, προτού πάρει την τελική της απόφαση, καθώς δεν θελει να ανεβάσει μία ομάδα  η οποία σε δύο μέρες μπορεί να υποβιβαστεί ξανά.
gazzetta.gr