Συμφώνησε με Βίρτους ο Κόμπι!

Συμφώνησε με Βίρτους ο Κόμπι! (Photo: NBA/GettyImages/Idealimages)
«Κατά 95% είναι δικός μας»… Αυτή η δήλωση του Κλαούντιο Σαμπατίνι έχει φέρει τρελό ενθουσιασμό στους οπαδούς της Βίρτους Μπολόνια, καθώς ο παίκτης που φέρεται να είναι τόσο κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας είναι ο μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το βράδυ της Πέμπτης υπήρξαν πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ του άσου των Λος Άντζελες Λέικερς και του προέδρου της ιταλικής ομάδας. Το αποτέλεσμα; Οι δύο πλευρές, να έρθουν σε οικονομική συμφωνία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τα δημοσιεύματα. Αυτή η οικονομική συμφωνία θα αποφέρει 3,3 εκατομμύρια δολάρια στον άσο του ΝΒΑ για 35 ημέρες!

«Ήταν μια θαυμάσια νύχτα. Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας. Αυτή ήρθε στην τελευταία προσφορά που κάναμε», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Κλαούντιο Σαμπατίνι.

«Τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια πράγματα να τακτοποιήσουμε. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αισιόδοξος. Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει», πρόσθεσε.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελικές εξελίξεις για το lock-out που υπάρχει στο ΝΒΑ, αλλά ταυτόχρονα να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του», συνέχισε ο Σαμπατίνι.

«Υπολογίζω ότι ο Κόμπι πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής. Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ», τόνισε ο Σαμπατίνι.