ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ

Την έντονη αντίδραση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ κ. Λυκουρέντζου, Μανώλη και Νικολόπουλου για την εργασιακή εφεδρεία.

Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Λυκουρέντζος μίλησε για εκδίκηση των υπαλλήλων που δεν υποτάσσονται στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.

«Η ΝΔ δεν θα θεωρήσει ως απολυμένους όσους βγουν στην εργασιακή εφεδρεία και από τη δεξαμενή τους θα καλύψει τα κενά που θα προκύψουν στη Δημόσια Διοίκηση», δήλωσε από την πλευρά του ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.

«Η ΝΔ, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια, ότι οι προσλήψεις που έκανε στο διάστημα 2004-2009, στη διάρκεια της καταστροφικής για τη χώρα διακυβέρνησης της, ήταν όλες αξιοκρατικές και έγιναν μέσω ΑΣΕΠ», τονίζει ο κ. Καρχιμάκης και διερωτάται «γιατί λοιπόν την τρομάζει το ενδεχόμενο να ισχύσει η εργασιακή εφεδρεία όπως πρότεινε η ίδια, σε υπαλλήλους που δεν έχουν προσληφθεί στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ και μιλά για κομματικές διώξεις».

«Οι δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, έρχονται να πιστοποιήσουν αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν: οι προσλήψεις που έκανε η ΝΔ και πολλές χιλιάδες ήταν, και αναξιοκρατικές ήταν, και επιβάρυναν με δυσβάσταχτο κόστος το δημόσιο, οδηγώντας μας στην σημερινή κατάσταση» πρόσθεσε.