Νέο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ!

Νέο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ!
Εκτός από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και άλλη μια εταιρεία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται και από την «πράσινη» διοίκηση, χωρίς όμως απο το τριφύλλι να έχουν μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πληροφορίες, ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Αυτό που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην είδηση –εκτός από την επιβεβαίωση της ΠΑΕ- είναι το γεγονός ότι την ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό την έχει κάνει μια από τις εταιρείες που προ ετών μεσολάβησαν -μαζί με άλλες- για την μεταφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Σίτι στα χέρια της Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG).

update: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εταιρεία δεν είναι η Partners Capital που ολοκλήρωσε την συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μια από τις εταιρείες που έκαναν τις αρχικές επαφές.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν -μυστικα- συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτή παραδόθηκε φάκελος για εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς της ομάδας. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο προσεχές Δ.Σ της ΠΑΕ.

Ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε την εταιρεία και έδωσε το "παρών" στη συνάντηση με τα στελέχη του Παναθηναϊκός ονομάζεται, Γιώργος Γεωργίου. Για τη θέληση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από πολύ μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι ενημερωμένος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
sport-fm.gr