ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΩΤΗΣ - ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ
Επεισόδια αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ο Ελ. Βενιζέλος, ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και εργαζομένους του...
υπουργείο Οικονομικών. Διαδηλωτές (εφοριακοί, τελωνειακοί, υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους), στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων ώστε να διακόψουν την ομιλία, αντιμετώπισαν αντίσταση από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Μάλιστα, την οργή των διαδηλωτών δέχθηκαν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, που προσπάθησαν να διαφύγουν από τον κλοιό των διαδηλωτών και να μπουν στο υπουργείο με τη χρήση της πλαϊνής εισόδου.

Παράλληλα, στο υπουργείο Οικονομικών κατέφθασε νωρίτερα και η μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς και απορριμματοφόρα που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας κατά των κυβερνητικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή η ΠΟΕ-ΟΤΑ φεύγει από το υπουργείο για να συνεχίσει την προγραμματισμένη της πορεία στο κέντρο του λεκανοπεδίου.