Και αμερικάνικα κεφάλαια για ΠαναθηναϊκόΜετά τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και το ενδιαφέρον της Arboris νέες πληροφορίες θέλουν αμερικάνικο "Fund" να θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.
Και νέος ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό βγαίνει στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες και προέρχεται αυτή τη φορά από την Αμερική.
Έτσι μετά τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και το ενδιαφέρον της Arboris Capital νέο "Fund" από την Αμερική αυτή τη φορά φαίνεται διατεθειμένο να επενδύσει τα κεφάλαια του στον Παναθηναϊκό δια μέσου εταιρείας που θέλει να ελέγξει πρώτα τα οικονομικά της ΠΑΕ και εν συνεχεία να φέρει πρόταση για την αγορά των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου fund θα βρίσκονται την Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν με Έλληνες συνεργάτες τους και την Πέμπτη θα γίνει και η πρώτη επαφή με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Σε πρώτη φάση, πάντως, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την απόκτηση των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η πιθανότητα, στη συνέχεια να υπάρξει κρούση και για κάτι περισσότερο από το 54,7% του Τζίγγερ
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είναι λογικό πως όσο περνούν οι ώρες όλο και νέα στοιχεία θα βγαίνουν στη φόρα γύρω και από αυτό το νέο ενδιαφέρον το οποίο προέρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Πηγή:  http://prasinanea.gr/