Ο κατάσκοπος της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα, που βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» την Παρασκευή στο 2-0 της Εθνικής επί της Κροατίας, σύμφωνα με πληροφορίες είχε στραμμένη την προσοχή του στους δύο αμυντικούς του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Την περίπτωση των Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εξετάζουν πολύ σοβαρά στη Σεβίλλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στενός συνεργάτης του Μόντσι Ροντρίγκες στην ομάδα της Ανδαλουσίας, Βίκτορ Όρτα, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και είχε στραμμένη την προσοχή του στους δύο διεθνείς αμυντικούς του Ολυμπιακού, αλλά και στον διεθνή στόπερ της Τζένοα, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βέρντερ Βρέμης.
Οι τρεις παραπάνω παίκτες, που αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας στην πορεία προς την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, είχαν προταθεί στη Σεβίλλη και έχουν μπει στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών από τη διοίκηση της άλλοτε κατόχου του Κυπέλλου UEFA.
Ο Τοροσίδης  μπορεί να στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού αποχώρησε τραυματίας με τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο, τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος  θα πρέπει να άφησαν αρκετά ικανοποιημένο τον σκάουτερ της ομάδας της Ανδαλουσίας αφού είχαν πολύ καλή απόδοση
.