ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣΣυνάδελφοι, συναδέλφισσες
Το συνδικάτο μας, με απόφαση της γενικής του συνέλευσης, καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στην απεργία, στις 19 του Οκτώβρη, μαζί με όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.
Σήμερα που η επίθεση της κυβέρνησης εντείνεται, με άξιους συμπαραστάτες ΝΔ, ΛΑΟΣ και τα κόμματα του ευρομονόδρομου, κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να κρατά στάση αναμονής. Το μαύρο μέτωπο  κυβέρνησης – τρόικας – πλουτοκρατίας έχει βαλθεί να συντρίψει το βιοτικό επίπεδο του λαού. Εργαζόμενοι που είναι μήνες απλήρωτοι, που αμείβονται με μισθούς πείνας και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες (νοίκι, ρεύμα, νερό). Εργοδότες που ζητάν από τους εργαζόμενους να δεχτούν μείωση μισθού με την απειλή της απόλυσης. Εξαντλητικές απλήρωτες υπερωρίες. Απολύσεις που φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ.

ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η οργή και η αγανάκτηση από μόνη της δεν φτάνει για να έρθουν τα πάνω – κάτω. Χρειάζεται συνηδητή, μαζική και οργανωμένη πάλη απέναντι στην πολιτική που στόχο έχει την εξασφάλιση των κερδών των επιχειρηματιών πατώντας πάνω στις ζωές μας. Οργανωμένη πάλη απέναντι στην πολιτική που απαιτεί να πληρώσει ο λαός την κρίση τους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ


ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΣΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ΠΑΛΕΨΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ
Μην στηρίζεσαι στις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας συστρατεύονται με αυτούς που ποδοπατούν τα δικαιώματα των εργατών. Είναι αυτοί που ενώ «διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους» ότι μάχονται για το δίκαιο των εργατών υπογράφουνμειώσεις μισθών στον ΟΤΕ 11% για τρία χρόνια. Είναι αυτοί που δεν έβγαλαν κίχ για τις απλήρωτες εργαζόμενες, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, στα σουπερ μάρκετ  Ζάρλα, τους τεχνικούς του ΠΑΤΡΑ ΤV, για τους απλήρωτους στον Ατζουλάτο (IDEA) σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς. Είναι αυτοί που μιλάνε για διασπαστές δήθεν των εργαζομένων ενώ δεν έκαναν δεκτή την αίτηση του συνδικάτου μας ώστε να ενταχθεί στο εργατικό κέντρο.
Φτάνει πια!
Ενότητα και αγώνας για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Στέλνουμε μήνυμα αποφασιστικής καταδίκης σε κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, σε τρόικα, εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.