ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ


Με πρόσχημα την απογραφή και τα προβλήματα στο μηχανογραφικό έκοψαν και την πενιχρή μας σύνταξη. Έκαναν στάση πληρωμής σε εμάς τους εξαθλιωμένους. Την ίδια ώρα που μας αποστέλουν απανωτά χαράτσια που συμπτωματικά εκεί λειτουργούν άψογα.
Καμιά εμπιστοσύνη, καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή. Η κυβέρνηση και τα κόμματα του κεφαλαίου μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ μας σπρώχνουν με σχέδιο στην πείνα και το περιθώριο. Να τους “κουρέψουμε” με την ψιλή.
Συνταξιούχοι όρθιοι και περήφανοι. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Να πέσει η κυβέρνηση. Να ηττηθούν τα κόμματα του κεφαλαίου. Μπορούμε να πάμε μπροστά εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, με λαϊκή συμμαχία για άλλη λαϊκή εξουσία, για να γλυτώσουμε από την κρίση και το χρέος με αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να καταβληθούν αμέσως οι συντάξεις μας.
Όλοι μαζί να ζωντανέψουμε το σύλλογό μας που έχει μετατραπεί σε “μαγαζί”. Να αλλάξουμε την κατάσταση. Γιατί χρειαζόμαστε σύλλογο αγωνιστικό που να διεκδικεί, να αντιστέκεται στα αντιλαϊκά μέτρα. Να αποτελεί το σπίτι του κάθε φτωχού συνταξιούχου και της οικογένειάς του.