ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ


     Την παρουσίαση των προτάσεων-προγραμματικών θέσεων  της Νέας Δημοκρατίας  για  τη  φορολογική πολιτική,  από τον Αν. Τομεακή Οικονομίας Γιάννη Βρούτση , παρουσία του αντιπρόεδρου Σταύρου Δήμα, του Γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου,  και των Χρήστου Σταϊκούρα και Νότη Μηταράκη, παρακολούθησαν την Παρασκευή, η  Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ  Κατερίνα Παπακώστα και η Αν. Γραμματέας  Νατάσα Ράγιου, προκειμένου να υποβάλλουν τις δικές τους  προτάσεις για  θέματα του Τομέα Γυναικών, σε  ειδική εκδήλωση  που έγινε σε αίθουσα της Συγγρού, για τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς.

Η δήλωση της Νατάσας  Ράγιου μετά την παρουσίαση :
«Η φορολογική λαίλαπα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  έχει βυθίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χάος και την απελπισία, την ώρα που όλοι οι δημοσιονομικοί δείκτες έχουν εκτροχιαστεί.
  Μαυρίλα παντού : κανένα επενδυτικό περιβάλλον, καμία αναπτυξιακή δυνατότητα,   πρωτοφανές σφυροκόπημα  σε συνταξιούχους, χαμηλόμισθους,  τρίτεκνους και πολύτεκνους.. Στην  Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, διαλύεται η μεσαία τάξη ,  φεύγουν χιλιάδες επιχειρήσεις από τη χώρα, μπαίνουν λουκέτα στα μαγαζιά και παγώνει η αγορά.
   Με κύριο στόχο την ορθολογικοποίηση του φορολογικού συστήματος και  την στήριξη των παραγόντων της αγοράς ,  βασικοί μοχλοί   των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας  είναι η ισορροπία μεταξύ της συλλογής εσόδων  και της ανάπτυξης.

 -Μείωση των κινήτρων φοροδιαφυγής με ταυτόχρονη μείωση  των φορολογικών συντελεστών παντού
 -Κυρίαρχος πυλώνας η πληροφορική ώστε να ελαχιστοποιείται η επαφή φορολογούμενου και εφορίας
- Υποχρεωτική εθνική καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο
- Ισχυρά κίνητρα για επαναπατρισμό κεφαλαίων
-Απόδοση αμνηστίας σε ότι δηλωθεί πρώτη φορά
- Κατάργηση των μέχρι τώρα τεκμηρίων διαβίωσης
 -Ενιαίος φορολογικός συντελεστής 15% σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα
 -Κατάργηση του συντελεστή ΦΠΑ 23% στην εστίαση και επαναφορά του στο 9%
-Πάγωμα των αντικειμενικών αξιών για πέντε χρόνια
-Μείωση του ΦΠΑ στην οικοδομή στο 19%
-Άμεση εκδίκαση 165.00 φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν στα Διοικητικά  Δικαστήρια, είναι μερικές  μόνο από τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας  για να ανασάνει επί τέλους η ελληνική οικογένεια και η  αγορά, από τον  εξοντωτικό φορολογικό ζυγό της κυβέρνησης» .