"Ανέβαζε" νεκρά σώματα στο Twitter

Στο Λος Άντζελες αστυνομικός ανεβάζει στο προφίλ του στο Τwitter φωτογραφίες από πτώματα που συναντά στους τόπους εγκλημάτων

 συγκεκριμένος αστυνομικός του τμήματος ανθρωποκτονιών φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά το έργο του. Ο Sal LaBarbera που έχει εθιστεί από το Twitter, έφτασε στο σημείο να ανεβάσει στο προφίλ του, εικόνες νεκρών σωμάτων που συναντά στους τόπους των εγκλημάτων που ερευνά.
Ο βετεράνος των ανθρωποκτονιών που έχει αφιερώσει 24 χρόνια στην εξιχνίαση εγκλημάτων, δέχθηκε τα πυρά πολλών, όταν ανέβασε την φωτογραφία ενός νεκρού άντρα του οποίου το πτώμα κειτόταν στο πεζοδρόμιο και ήταν καλυμμένο με χρωματιστό σεντόνι.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έγραφε πάνω από την φωτογραφία: " Μαντέψτε που βρίσκομαι, δεν σταματά ποτέ."
Η ιστοσελίδα LA Taco άσκησε δριμύτατη κριτική στην ενέργεια του αστυνομικού, ενώ τον χαρακτήρισε σε άρθρο της "παγωμένο" και ασυγκίνητο απέναντι στην οικογένεια του θύματος.

Ο LaBarbera έχει εθιστεί με το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, αφού ανεβάζει φωτογραφίες απ' όπου κι αν βρεθεί, από το φαγητό του μέχρι και από τόπους εγκλημάτων.
Σύμφωνα με το City News Service, το θύμα ήταν ο 32χρονος Oscar Arevalo που σκοτώθηκε σε στενό της λεωφόρου Wilmington περίπου στις 9 το πρωί. Η αστυνομία πιστεύει ότι δύο μέλη συμμορίας του επιτέθηκαν με περίστροφο και έπειτα τον εγκατέλειψαν.
Όταν ο LaBarbera ρωτήθηκε από τα τοπικά μέσα για την πράξη του, δήλωσε πως δεν βρίσκει τίποτα το επιλήψιμο σ' αυτό που έκανε, ενώ υποστήριξε ότι αστυνομικοί σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν ακριβώς το ίδιο.