Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση δείχνουν πλέον έκδηλα το απελπιστικό αδιέξοδο που τους έχει οδηγήσει η πολιτική τους. Προβαίνουν διαρκώς σε σπασμωδικές κινήσεις, όπως αυτή του Δημοψηφίσματος το οποίο τελικά γύρισε μπούμερανγκ, θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας, ναρκοθετούν την οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξης και δημιουργούν κλυδωνισμούς στην εθνική ενότητα και την διεθνή αξιοπιστία της χώρα  μας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και για την αναξιόπιστη Κυβέρνηση του…για να παραιτηθεί, πράγμα που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει, προκειμένου να αλλάξει την Κυβέρνησή του στη συνέχεια με άλλη. Μια ψήφο εμπιστοσύνης πραγματικό θέατρο παραλόγου. Ο πρωθυπουργός πλέον δείχνει το έσχατο σημείο πανικού και απελπισίας στο οποίο έχει περιέλθει η πολιτική της Κυβέρνησης του. Η Κυβέρνηση συνεχίζει μανιωδώς να ψάχνει συνενόχους στην πολιτική της, η ΝΔ όμως αρνείται να γίνει συνένοχος σε μια τέτοια καταστροφική και επικίνδυνη πολιτική. Μέσα σε αυτή την πολιτική αστάθεια, τις κινήσεις απερισκεψίας και παραλογισμού από την Κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς προτείνουν με συνέπεια και ευθύνη για τον ελληνικό λαό την παραίτηση του Πρωθυπουργού, την δημιουργία προσωρινής Μεταβατικής Κυβέρνησης λίγων εβδομάδων με αποκλειστικό έργο της οποίας θα είναι να υπογράψει την αναπόφευκτη δανειακή σύμβαση της 26ηςΟκτωβρίου με σκοπό την εκταμίευση της 6ης δόσης του προηγούμενου δανείου και να οδηγήσει την χώρα σε Εθνικές Εκλογές.
Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας είναι ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί η πολιτική αστάθεια σε συνδυασμό με την Κυβερνητική παραλυσία και να επέλθει η ομαλότητα. Χρειαζόμαστε την αλλαγή και την ελπίδα στη χώρα! Η μόνη επιλογή είναι να μιλήσει η λαϊκή βούληση και να επιλέξει για το μέλλον της χώρας!
                                                           
     Με εκτίμηση

Γιώργος Δρακούλης
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ