ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΩΝ


Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολύ σημαντικό για όλους σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, χαρακτήρισε ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος τη γιορτή που συνδιοργανώνουν, ο ΣΟΨΥ Πάτρας, η Λέσχη Πολιτισμικής Παρέμβασης Γυναικών Πάτρας και οι εθελόντριες του πολιτικού γραφείου του, αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΟΨΥ, στην οδό Σισίνη αρ. 6 (κοντά στη Γερμανού).

«Ό,τι σημαντικότερο υπάρχει σήμερα είναι η αλληλοϋποστήριξη των ανθρώπων, που μεταφέρει μηνύματα ελπίδας, αντοχής αλλά και… αντίστασης απέναντι στις τεράστιες δυσκολίες που όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζουν και πολύ περισσότερο, οι άνθρωποι με πολλαπλές ανάγκες» τόνισε ο Αχαιός πολιτικός, καλώντας με τη σειρά του όλους τους πολίτες της περιοχής να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, η οποία υλοποιείται με πολύ μεράκι και αγάπη για τα μέλη του ΣΟΨΥ, αλλά και από τα μέλη του ΣΟΨΥ και όλους εμάς για όλη την τοπική κοινωνία.

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να ανταλλάξουμε ευχές, μα κυρίως για να ξέρουμε πως ενόψει μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, στηρίζοντας και βοηθώντας εκείνους που έχουν περισσότερο ανάγκη» κατέληξε.

Να σημειωθεί πως η γιορτή, η οποία περιλαμβάνει μεζέδες και εορταστικά εδέσματα αλλά και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.