ΒΡΩΜΙΚΟ '89 ΝΟ2;ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Όχι το θέμα δεν είναι νομικό. Όχι το θέμα δεν είναι καν πολιτικών θέσεων. Το θέμα σας είναι να τελειώσετε τον Παπανδρέου και μαζί του ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ. Και βάζετε μπροστά δήθεν καταγγέλοντες και δήθεν εξετάζοντες. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να σπεκουλάρετε πάνω στην χώρα. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να εκβιάζετε για τα δικά σας συμφέροντα πάλι. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να κολακεύεται ανύπαρκτους μπας και σας κάτσει! Σας βλέπουμε 2 χρόνια να φτιάχνετε μια νέα αποστασία. Και το σκηνικό σας είναι πάντα το ίδιο : 1965, 1989, 2012…. Μόνο που αυτή την φορά δεν το ελέγχετε.. και θέλετε ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ απέναντι.
Γιατί μην γελιόμαστε.. δεν θέλετε μόνο να κτυπήσετε τον Παπανδρέου.. όχι και τον Βενιζέλο θέλετε να εκβιάσετε και την Διαμαντοπούλου και όλους. Σας έτσουξαν οι τράπεζες ε; Σας έτσουξαν τόσο που δεν χαραμιστήκατε σε καμιά προβοκάτσια. Ε λοιπόν θέλετε εκτροπή. Θέλετε ένα πολιτικό σύστημα στα μέτρα σας.. και χωρίς ΠΑΣΟΚ και με τον μπαμπούλα της αριστεράς για να τρομάζετε τον κόσμο να ψηφίσει τον γιο του Ψυχάρη. Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε λίγοι, δεν είμαστε απόντες. Ε τώρα θέλετε και να μας μετρήσετε… δεν θα σας φτάνουν οι δημοσκοπήσεις… φτιάξτε κι άλλες. Αλλά όσο διάφοροι απίθανοι 2 χρόνια κάνουν τους υπερ- πατριώτες και δεν έχει κουνηθεί φύλο για τις μηνύσεις που έχουν φάει και για τα ψέματα που έχουν πει (εκεί η δικαιοσύνη πάντα αργεί) άλλοι τόσοι πραγματικοί πατριώτες είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τους θέλετε απέναντι; Απέναντι θα τους έχετε!
Και ο Παπανδρέου ένα λάθος έκανε: ανέλυσε με ηθική και αρχές τους απίθανους σπεκουλαδόρους που έστησαν τον παππού του, τον πατέρα του και τώρα τον Γιώργο. Αλλά με το Παπανδρεϊκο δεν ξεμπερδέψατε κύριοι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εχει λαϊκές αναφορές. γιατί σε αυτόν τον τόπο έχει ρίζες. Ντροπή σας !!! Και ο λαός είναι εδώ… παρών! και ο λαός του ΠΑΣΟΚ πάντα παίρνει ευθύνες πάνω του. Εσείς; Πίσω από ποιον θα κρυφτείτε τώρα; Γιατί αυτά που έγιναν το 89 ξεχάστε τα… ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Κουβέλης θα σας σώσουν αυτή την φορά.Γιατί ακόμη και αν κατάφερετε κάτι πρόσκαιρα.. ακόμη και αν νομίζετε ότι τελειώσαμε… ακόμη και αν καταφέρετε να μας διασπάσετε με τα παπαγαλάκια σας.. μην ανησυχείτε.. πάλι στην εξουσία θα είμαστε σε λίγο!
Πάρτε τα Τσίπρα- Σαμαρά


Και θέλουμε να πάρουν θέση πολιτική τώρα όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο αγώνας μόλις ξεκινά!
http://www.smartpost.gr/2012/6402/