ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ;


Πέρασε μήνες ολόκληρους σε... σιγή ασυρμάτου. Αλλά φαίνεται ότι κι αυτός ο εφιάλτης φτάνει στο τέλος του. Σιγά σιγά, ο DSK ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή.  Όχι, για την ώρα, ούτε θα ξαναμπεί στον στίβο της πολιτικής ούτε τίποτα. Θα πυκνώσει όμως τις παρουσίες του σε συνέδρια για την...
οικονομία, αφήνοντας την «απομόνωση» του (πολυτελέστατου κατά τ’ άλλα) διαμερίσματός του στην Place Vendome του Παρισίου. 

Στις 9 Μαρτίου, ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα μιλήσει για το όραμά του για την παγκόσμια οικονομία σε διάλεξη που διοργανώνει το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. 

Θα είναι η τρίτη φορά που ο DSK θα μιλήσει για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα οικονομικό φόρουμ και ακολούθησε μια ομιλία στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση της U40. 

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγάλη επιστροφή του Ντομινίκ Στρος Καν στα κοινά. Και μέσα από αυτή την επιστροφή, θα σχεδιάσει και την υπερασπιστική γραμμή ενόψει τις δίκη του, στις ΗΠΑ, για την υπόθεση Ντιαλό και την κατηγορία περί σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της 32χρονης καμαριέρας. Οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, αλλά οι δυο πλευρές "θα τα πουν" στα αστικά δικαστήρια.