ΠΑΤΡΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣΑπό τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 802/1978 (άρθρο 15) οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2012 θα αρχίσουν της Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και θα λήξουν της Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου λόγω δίσεκτου έτους.

Ιδιαίτερη επιμέλεια πρέπει να επιδείξουν οι συνάδελφοι στα εξής:

1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.
2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. Σε περίπτωση που η επιχείρηση αναγράψει ποσοστό πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «20% έκπτωση»).

Τέλος καλούμε στους καταναλωτές να εμπιστευτούν και πάλι για τις αγορές τους τα πατρινά καταστήματα, που προσφέρουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και άριστη εξυπηρέτηση καθώς και ευκαιρίες για πλέον συμφέρουσες αγορές, στηρίζοντας την τοπική μας οικονομία.