Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Ντέμης και η Βανδή στα... δίχτυα της «Καμόρα» της Θεσσαλονίκης!Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, έρχονται στο φως υποθέσεις εκβιασμών με θύματα πρόσωπα από τον αθλητικό, καλλιτεχνικό και επειχειρηματικό κόσμο. 

Αναμεσά τους ο πρώην ποδοσφαιριστής και προέδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος είχε δανειστεί μεγάλο χρηματικό ποσό από τους περιβόητους τοκογλύφους. Μάλιστα, ο κ. Νικολαΐδης είχε έρθει σε επαφή με τον Κωσταντίνο Μελέτη, αρχηγό της τέταρτης και νεοσυσταθείσας ομάδας τοκογλκύφων και δανείστηκε... cash 350.000 ευρώ! Αν και η παρέα του Μελέτη φημιζόταν στη συμπρωτεύουσα για τις βάναυσες επιθέσεις τους στα θύματα που καθυστερούσαν τους τόκους, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν μάλλον ο καλύτερος «πελάτης» καθώς δεν καθυστερήσε ούτε μέρα την αποπληρωμή του δανείου του..

Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη το ποσό των 350.000 ευρώ. Για την αποπληρωμή του χρέους ο πρώην διεθνής άσσος έδινε 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου. Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Ντέμη Νικολαΐδη το επιτόκιο έπεσε στο 6,5%. Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000, δανείστηκε δηλαδή με επιτόκιο 120% το χρόνο!
http://www.newpost.gr/