ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ «ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ


Στην μαζικότερη μαχητική συγκέντρωση έξω από τη ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων προχώρησαν σήμερα το ΠΑΜΕ και η λαϊκές επιτροπές  των Προσφυγικών, Σαραβαλίου, Παραλίας και οι επιτροπές αγώνα ενάντια στο χαράτσι της πόλης μας.
Διατρανώθηκε με αποφασιστικότητα η αγωνιστική διάθεση διεκδίκησης των αιτημάτων να καταργηθεί τώρα το χαράτσι στη ΔΕΗ, να ανατραπεί η αντεργατική πολιτική.
Ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ στη συνάντηση κάτω από την πίεση της λαϊκής οργής και πάλης εμφανίστηκε σήμερα διαλλακτικός, δηλώνοντας «ότι δεν θα κόψει το ρεύμα σε καμία λαϊκή οικογένεια».
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΗΧΑΣΜΟΣ – ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΛΗ
Η οργανωμένη αντίδραση μη πληρωμής του χαρατσιού και η συλλογική αντίσταση από χιλιάδες εργαζόμενους τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙ - ΚΑΝΕΙΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ  
 Το χαράτσι αποτελεί ένα κρίκο στην ατελείωτη αλυσίδα αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του «Μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και οδηγεί την εργατική οικογένεια στην εξαθλίωση.Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί μοναδική και σίγουρη εγγύηση για θετικά αποτελέσματα. Καλούμε όλους σε συμμετοχή στο παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης. Καλούμε όσους  έχουν πληρώσει την α΄δόση κόβοντας το γάλα του παιδιού τους να μην φοβηθούν τις απειλές και τους εκβιασμούς να συστρατευτούν αγωνιστικά να μην πληρώσουν τις επόμενες.
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ – ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
·         Παντού φτιάχνουμε ομάδες περιφρούρησης και παρεμπόδισης, προστατεύουμε τα ρολόγια της ΔΕΗ με κάθε τρόπο.
·         Όπου εμφανιστούν συνεργεία διακοπής αντιδράμε οργανωμένα – μαζικά – δυναμικά, υπερασπιζόμαστε το συγγενή μας, το γείτονά μας, δεν τους αφήνουμε να κόψουν το ρεύμα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
·         ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ
·         ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ, ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ-ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΑΓΥΙΑΣ,ΜΠΟΖΑΙΤΙΚΩΝ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
 ΠΑΤΡΑ 17/01/12