ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ!!!


 
 
ΤΕΛΙΚΑ πως ήρθαν έτσι τα πράγματα κι ο Παναθηναϊκός την βρήκε από ένα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! Από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού! Τον νεαρό γκολκίπερ Σιδεράκη, που κράτησε το μηδέν στα 120 λεπτά του κανονικού αγώνα και της παράτασης κι ήταν κι ο ήρωας των πέναλτι.
Για όσους δεν το ξέρουν, ο Σιδεράκης ήταν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, έπαιζε στην ομάδα κάτω των 17 ετών κι όταν προωθήθηκε δόθηκε δανεικός στο Χαϊδάρι. Αυτός λοιπόν ήταν που σταμάτησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, όπου πήγε μετά από μία καλή σεζόν στον Θρασύβουλο πέρσι.
Πέρα από την πλάκα, όμως, και ξέχωρα από την όποια αξία έχει και την όποια πορεία κάνει η, δεν κάνει ο Σιδεράκης, κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προβληματιστεί γιατί χάνονται ταλέντα από την Ακαδημία του. Δικά του παιδιά, όπως ο Φορτούνης, που αποτελεί και το κορυφαίο παράδειγμα.
Διότι, αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής ομάδας των ελπίδων κι άμα λάχει στα 19 χρόνια του έχει στις 17 αγωνιστικές του α΄ γύρου της Μπουντεσλίγκα 14 συμμετοχές με την Κάϊζερσλαουτερν: οκτώ ως βασικός κι έξι ως αλλαγή.
gazzetta.gr