ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο Α.Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Ο Πολύτεκνος, παράλληλα με την της κοπή της πίτας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. 
Τα μέλη του Δ.Σ, οι παίκτες, οι τεχνικοί, έδωσαν το παρόν και το φλουρί “έπεσε” στον λεγόμενο “Πύργο” της ομάδας Ανδρες Φραμπίτση.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος κ. Αναστασία Μανωλοπούλου μίλησε για την ομάδα, που με την αμέριστη βοήθεια των Δημήτρη Μαραβέλια και Φώτη Δουλαβέρη, προσπαθεί για άλλη μια χρονιά να σταθεί αντάξια των προσδοκιών  και ανακοίνωσε μια απόφαση του Δ.Σ. (όχι και τόσο συνηθισμένη για ποδοσφαιρική ομάδα) 
Συγκεκριμένα είπε:  «Κλείνοντας θέλω να πω ότι επειδή τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από έργα και μίλησα για αγάπη και προσφορά, φέτος η ομάδα μας θα κάνει κάτι που δεν συνηθίζεται, αλλά που εμείς κρίναμε και μέσα από την καρδία μας αποφασίσαμε.
Η ομάδας μας θα επισκεφτεί το ίδρυμα  «Κιβωτός της Αγάπης» και θα προσφέρει ρούχα που έχει δωρίσει ο ποδοσφαιριστής μας Κώστας Μπαλάτης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων παιδικών ρούχων Nikc. Τον ευχαριστούμε θερμά και όπως ευχαριστούμε και αυτά τα παιδιά που μας δίνουν μαθήματα ζωής.
Σήμερα παρά ποτέ τα χρειαζόμαστε .