ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ


"ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Τον κύκλο των ανοιχτών συγκεντρώσεων με κοπή της πίτας του Πολιτικού του Γραφείου ολοκλήρωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αχαία Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,με ανοιχτή και πολυπληθή εκδήλωση στο Αίγιο (για όλη την Αιγιάλεια) που διαδέχθηκε ανάλογες σε Κάτω Αχαία και Πάτρα και πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους πολιτικούς φίλους του Πολιτευτή, που τόλμησε μια τέτοια διοργάνωση εν μέσω βαρύτατου πολιτικού κλίματος και κλυδωνισμών στην κομματική του παράταξη.
Ο κ.Τριανταφυλλόπουλος επιλέγοντας συμβολικά ως χώρο της εκδήλωσής του την Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας στο οποίο κι έχει εκλεγεί ως Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, έστειλε μηνύματα εσωκομματικής σύμπνοιας και τοπικιστικής σύνθεσης, διαψεύδοντας δημόσια τις "κακές γλώσσες" που ήθελαν "πληγές" στη ΝΔ της περιοχής λόγω της διάσπασης του χώρου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Θετικά σχόλια προκάλεσε κατ' αρχήν η παρουσία του "εσωκομματικού του αντιπάλου" στις αυτοδιοικητικές  εκλογές, Δημάρχου Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλου, του στενού επιτελείου συνεργατών του όπως η Βασ. Κούσκουρη και Δημ, Ηλιόπουλος, καθώς και σύσσωμης σχεδόν της δημοτικής αρχής, ακόμα κι από στελέχη που δεν ανήκουν στη Ν.Δ! Παρόντες - πέραν του Δημάρχου - ήσαν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δημ. Καμπέρης (από Συμπολιτεία) και Διακοπτού Σωτ.Παπαγεωργίου, οι τέως Αντιδήμαρχοι Βασ. Ανδρουτσόπουλος (Ανατολικής Αιγιάλειας), Δημ. Παναγιωτακόπουλος (Διακοπτού), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου Μαρ. Μπιμπανάγου (Αίγιο), Παν.Ασημακόπουλος (Ακράτα) και Παν. Κομνηνός (Διακοπτό), καθώς επίσης ο Γραμματέας του Δ.Σ Παν. Γιαννούλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι ΑιγίουΓιαν. Τοχμιτζόγλου και Γιωρ. Κουνινιώτης, Ροδοδάφνης Λ. Βαγγελής, Δαφνών Κ. Μπαγιωνέτας, ενώ το παρόν έδωσαν  οι Κοινοτάρχες Ελαιώνα (Χριστοδούλου), Μοναστηρίου (Σπυρόπουλου) και Δαμακινίου(Τρίγκα) οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν εκλεγεί με αντίπαλα από τον ίδιο δημοτικά ψηφοδέλτια, τον στηρίζουν όμως ως Υπ. Βουλευτή. Στις ξεχωριστές παρουσίες συγκαταλέγονται επίσης αυτές του τέως Δημάρχου Ερινεού Ανδ. Βαρνακιώτη, του τ. Προέδρου του Δ.Σ Αιγίου Γρ. Αλεξόπουλου και του τ. Αντιδημάρχου Αιγίου Περ. Παπαγιαννακόπουλου, των τέως Διευθυντών, του ΙΚΑ Αιγίου Δημ. Μαζαράκα και του ΙΕΚ Αιγίου Θοδ. Βασιλείου, του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Άρη Τηλιγάδα και του Συμβούλου του Ανδ. Παπαϊωάννου.
Ομόθυμη ήταν και η κομματική εκπροσώπηση από τους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, Ερινεού Πατ.Νομικού, Αιγίου Νικ. Μιχαλόπουλο, Ν. Πλαστήρα Γ. Αβραμάκη και  Αιγείρας Λεων. Γεωργόπουλο, τα κομματικά στελέχη Μάρθα Σκούντζου, Λεωνίδα Βούλγαρη και Άκη Καφούσια, τα στελέχη της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Μαρ. Κάρμα και Γιαν. Παπαδόπουλου, τον Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Αιγίου Τ.Παπασημακόπουλο και της Αναπληρώτριάς του Γ. Θανοπούλου καθώς και του Υπευθύνου της ΔΑΠ ΑΤΕΙ Αιγίου Σταμ. Βογιατζόγλου.
Με θερμά λόγια και ευθύτατη στήριξη προς το πρόσωπό του μίλησαν πολλοί, μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος  Αιγιάλειας που επεσήμανε "ότι η παρουσία αυτού και της ομάδας του σηματοδοτεί την ανάγκη για την περιοχή να στεφθεί με επιτυχία η πολυετής και χωρίς ιδιαίτερα όπλα πολιτική προσπάθεια του κ. Τριανταφυλλόπουλου", ενώ ο Αν. Βαρνακιώτης (στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή της οποίας είναι Πρόεδρος συμμετέχει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος) εξήρε "την ικανότητά του ν' αγγίζει πολιτικά ζητήματα, να τα διαχειρίζεται και να βρίσκει λύσεις και κατευθύνσεις"!

Ο Υπ. Βουλευτής εντυπωσιασμένος από την παρουσία εκατοντάδων συντοπιτών του στην ανοιχτή του συγκέντρωση περιορίστηκε στο να μιλήσει για "κάκιστη πολιτική περίοδο πολλαπλής κρίσης που απαιτεί σύμπνοια και συλλογικό αγώνα για τον τόπο και τη χώρα", εμφανίστηκε προσωπικά ικανοποιημένος για το "κλείσιμο εσωκομματικών πληγών από τις τοπικές και εσωκομματικές εκλογές στην Αιγιάλεια", ενώ αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης και σκληρών μέτρων - έδωσε έμφαση στην "προβλεψιμότητα και διορατικότητα του Αντ. Σαμαρά", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κανείς δεν λέει με ευχαρίστηση "ναι" σε μνημονιακά μέτρα. Άλλη όμως η θέση της Ελλάδας όταν βροντοφωνάζαμε τα "όχι" κι άλλο σήμερα.Για να μπορέσει ο Σαμαράς κι η ΝΔ να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας, θα πρέπει να βρουν Ελλάδα κι όχι μια χρεοκοπημένη Ελλάδα, με πλιάτσικο στην περιουσία της, αλλά μια Ελλάδα που έστω θ' ανασαίνει με μια μικρή παράταση ζωής αντί του ξαφνικού θανάτου".Και κατέληξε: "Για ότι σήμερα, ίσως κάτι δυσαρεστεί και πληγώνει, υπάρχει η ανάγκη της σκληρής δουλειάς για την αντίστροφη μέτρηση, της απαλλαγής από μέτρα, χαράτσια, της ανάπτυξης, της υπερηφάνειας και της επιστροφής στην ελπίδα. Υπάρχει, μία πατρίδα, ένας στόχος,μία παράταξη, ένας αρχηγός, μία πολιτική γραμμή. Θ' αντέξουμε με πυγμή και πίστη σε όλα, ιδανικά και αρχές".