ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Υστερα απο 8 παιχνίδια, η ομάδα της Παναχαικής λύγισε σήμερα στην Κομοτηνή αφου έχασε με 1-0 από τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League και έχασε έδαφος στην μάχη για την παρουσία της στα πλει-οφς ανόδου.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνιδι και εκμεταυελυτηκε λάθος της άμυνας της Παναχαικής με σκόρερ τον Μίνγκα προηγείται από το 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Πατρινή ομάδα προσπάθησε στο δευτερο ημίχρονο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Βούζας έριξε στο παιχνιιδ τους Μαπούκου-Ουατάρά αλλά παρότι η Παναχαική έγινε πιο απειλιτική δεν έφτασε σε κάποιο γκολ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Σαββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λιαπάκης (70'λ.τ. Μακρυδημήτρης), Μίνγκας (83' Χλωρός), Μπέλιτς (63' Πονσε), Σταθης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Bασίλης Βούζας): Πουρής, Βλασσόπουλος, Ντίνας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης (46' Μαπούκου), Σπίνουλας, Πακάλτσης (65' Ουαταρά), Ιωάννου, Φουρτάδο, Ατματζίδης (78' Πετρόφ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αμπάρκιολης βοηθοί: Πάτρας, Χαδήμογλου (Μακεδονίας).