ΚΡΕΜΑΛΑ: ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ


http://www.astynomia.gr/images/stories//2012/photos1012/09042012%20anhl.%202b.JPG

Αυτό είναι το πρόσωπο του εφιάλτη. Το όνομά του είναι Δημήτρης...


Λιγομένος (όνομα και πράμα) του Μιχαήλ και της Δήμητρας, γεννηθείς το 1957.

την 10-2-1955 στο Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Αθηνών, προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται, σε βάρος των ανήλικων παιδιών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, στο πλαίσιο των στοχευμένων περιπολιών, σε χώρους εξωσχολικών δραστηριοτήτων ανηλίκων παιδιών, με σκοπό την προφύλαξη τους, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση και εκμετάλλευση πληροφοριών.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εξελισσόμενη αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος καλούσε τα παιδιά στο σπίτι του μετά την προπόνηση και τα κακοποιούσε σεξουαλικά.
Σημειώνεται ότι ο 57χρονος ήταν συνιδρυτής της ομάδας ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ το 1970 και έκτοτε ήταν προπονητής.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2012/photos1012/09042012%20anhl.%201b.JPG
Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.
http://planet-greece.blogspot.com/

1 σχόλια:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Κ Ο ΔΟΥΡΗΣ.ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.