ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΤΡΙΑΝΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Αγγέλα Τριανταφύλλου έκανε την ακόλουθη δήλωση. 
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, εγώ δεν επέλεξα να το βάλω στα πόδια, ούτε κρύβομαι Δίνω το «παρών» και τη μάχη μαζί με τους πολίτες που αναζητούν μια πραγματική, ρεαλιστική λύση για τον τόπο και το μέλλον τους. 
Δίνω τη μάχη για να ακουστεί η φωνή των πολιτών, των ανθρώπων της καθημερινότητας και της ανάγκης και όχι η φωνή των επαγγελματιών της πολιτικής.
Δεν διεκδίκησα και δεν πήρα ποτέ καμία καρέκλα. Βίωσα και βιώνω μαζί με τους συμπολίτες μου τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και ως ενεργός πολίτης δίνω τον αγώνα μου μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ για μια εφικτή διέξοδο από την κρίση, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και προοπτική. Για μια Ευρώπη των λαών της και όχι των πολυεθνικών, των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης.
Είναι η ώρα που πρέπει να πάρουμε οι πολίτες τα πράγματα στα χέρια μας. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, με γνώση και ειλικρινές ενδιαφέρον, μακριά από τις παραδοσιακές μικροπολιτικές «συνταγές» που η ίδια η κοινωνία αποδοκιμάζει και αφήνει πίσω της. 
Όλοι μαζί οι πολίτες μπορούμε να χτίσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία, ενάντια στον αποκλεισμό, τη φτώχεια και τις διακρίσεις. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.