Η ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ;


Γνωρίζετε ότι εμείς στο www.enpatrais.blogspot.com ποτέ δεν υποστηρίξαμε ένα συγκεκριμένο κόμμα ή κάποιον υποψήφιο κόμματος. Όμως γνωρίζουμε να βλέπουμε πίσω από την κουρτίνα και να αποκρυπτογραφούμε τα μηνύματα που μας έρχονται.

Σήμερα το μεσημέρι(18/4/2012) ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ Μαζαράκης έδωσε συνέντευξη στο Super B. Προσπάθησε λοιπόν όπως είναι λογικό να συσπειρώσει τους Αχαιούς Νεοδημοκράτες προβάλλοντας διάφορα επιχειρήματα για να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές. Πρότεινε αρχικά τη λύση του ασταύρωτου ψηφοδελτίου στους αγανακτισμένους Νεοδημοκράτες για να μην άρουν την εμπιστοσύνη τους από τον πρόεδρο του κόμματος.

 Η επόμενη λύση που προτάθηκε από τον κ Μαζαράκη πραγματικά μας άφησε άφωνους. Θεωρούμε ότι με τα λεγόμενά του πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς στους Αχαιούς Νεοδημοκράτες να τιμωρήσουν τους νυν βουλευτές δηλαδή τους Μπεκίρη και Νικολόπουλο ψηφίζοντας άλλους αξιότερους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Προβληματιστήκαμε για το αν οι απόψεις του κ Μαζαράκη ταυτίζονται με τον πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για μία ριζική ανανέωση στο νομό μας.

Για να επιβεβαιώσουμε ότι η κεντρική γραμμή του κόμματος ταυτίζεται με τις θέσεις του κ Μαζαράκη μπήκαμε στη σελίδα της ΝΟΔΕ Αχαΐας στο facebook όπου περιμέναμε να δούμε άρθρα όλων των νέων υποψηφίων πλην των νυν βουλευτών. Σε αντίθεση υπήρχαν Δελτία Τύπου από το αντίστοιχο γραφείο της Νέας Δημοκρατίας και άρθρα από ΕΝΑ συγκεκριμένο τέως βουλευτή και νυν υποψήφιο. Θεωρούμε ότι και να μην χειρίζεται προσωπικά ο κ Μαζαράκης το επίσημο facebook της ΝΟΔΕ ως πρόεδρος οφείλει να έχει πλήρη ενημέρωση για τις δημοσιεύσεις της ΝΟΔΕ.

Στην περίπτωση που έχουμε καταλάβει εσφαλμένα περιμένουμε τη διάψευση της ΝΟΔΕ