ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΚΙΡΗ;Το www.enpatrais.blogspot.com σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις αντιδράσεις του κόσμου στη θέα των υποψηφίων βουλευτών των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Χθες το βράδυ(τη μέρα ανακοινώσεως των εκλογών) εντοπίσαμε τον τομεάρχη Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο  στο Diverso Cafe στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, να τρώει νηστίσιμες ποικιλίες. Ο κόσμος που βρισκόταν στην καφετέρια ενθουσιάστηκε με την απλότητα του βουλευτή καθώς γύρισε από τραπέζι σε τραπέζι και συζήτησε με όλους τους θαμώνες τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις καθώς και τους παρουσίασε το λεγόμενο "πρόγραμμα ελπίδας" του κ Σαμαρά. Την ώρα που έφευγε όλοι συζητούσαν ότι παρά την στενή του επαφή με τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν τον επόμενο Υπουργό Εργασίας ο Νικολόπουλος παραμένει πάντα ο ίδιος από τότε που ξεκίνησε από τη γειτονιά του, στην Αγία Τριάδα μέχρι και σήμερα.

Σήμερα στο W-Flocafe στην Ηρώων Πολυτεχνείου εντοπίσαμε τον έτερο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό και τέως Υφυπουργό Μιχάλη Μπεκίρη. Ήταν σε οικογενειακές στιγμές καθώς  είχε βγει με τη γυναίκα του, το γιο του, την κόρη του και φιλικά ζευγάρια. Μάλιστα όταν αποχώρησε από το τραπέζι λόγω υποχρεώσεων(παρ'όλες τις αντιδράσεις του γιου του) οι θαμώνες τον χαιρέτισαν και παραδέχτηκαν την απλότητα του...