ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαρίκα Μητσοτάκη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που οδήγησαν τους γιατρούς στην απόφαση να μεταφερθεί από το σπίτι της για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού η οποία εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει μια σειρά από παθήσεις που της έχουν προκαλέσει και κινητικά προβλήματα, τις τελευταίες μέρες είδε την κατάσταση της να επιδεινώνεται.

Έτσι, το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποβάλλεται σε εξετάσεις από τις οποίες οι γιατροί αναμένουν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας της.

Στο Ευγενίδειο βρέθηκε μαζί της και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη η οποία στο μέση της προεκλογικής εκστρατείας αντιμετωπίζει και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της στην οποία συμπαραστέκεται ασταμάτητα, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.