ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


Αλήθεια πόσο διάφανα απεγνωσμένεςπροσπάθειες καταβάλλει η διαπλοκή για να σωθεί! Και πόσο θα εντείνονται αυτέςκαθώς πλησιάζει η ημέρα των εκλογών και της λαϊκής ετυμηγορίας!

Ας αρχίσουμε από τις μαγειρεμένεςδημοσκοπήσεις που κατακερματίζουν το πολιτικό σκηνικό σε τέτοιο βαθμό, δημιουργώνταςτην εντύπωση ότι δεν πρόκειται να δώσουν καμία λύση οι εκλογές. Διακαής ελπίδατης διαπλοκής είναι, ότι με το που θα δει κάτι τέτοιο ο κάθε κανονικόςάνθρωπος, που πιέζεται από τα δικά του καυτά οικονομικά και άλλα καθημερινάπροβλήματα, θα σπεύσει να δηλώσει αδιαφορία και απόχη. Τολμούν λοιπόν να σκέπτονταινα μας αφαιρέσουν το ιερό δικαίωμα επιλογής αυτών που θα μας διοικήσουν τηνεπόμενη τετραετία, απαξιώνοντας την διαδικασία πριν μας δοθεί καν η ευκαιρία ναασκήσουμε ΤΟ ΙΕΡΟ, το τονίζω και πάλι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Η πρώτη αντιδημοκρατικήπαρέμβαση...

Και έπειτα, προεξοφλεί το σενάριοτων ακατανόμαστων της διαπλοκής, αφού δεν πρόκειται και έτσι και αλλιώς οιεκλογές να δώσουν κάποια στιβαρή πολιτική λύση, το μόνο που απομένει μέσα στησύγχυση και το πολιτικό σκοτάδι, είναι ένα σχήμα Δοτής Συνεργασίας, Ελεγχόμενο και...Ίδιο, εύκολα προσαρμοζόμενο, στις ανάγκες για αρπαχτή κερδοσκοπία που είχε καισυνεχίζει να έχει η παρέα αυτή! Δεύτερο πλήγμα κατά των δημοκρατικών θεσμών τουσυντάγματος και της χώρας! Δεύτερη προσβολή για μας τους ψηφοφόρους!

Ποντάρουν στην απελπισία μας, στησυγκεχυμένη μας σκέψη που οι ΙΔΙΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΜΕ, στοσκοτάδι που πάει να σκιάσει τις ζωές μας, μετά τη χρόνια εκμετάλλευση της χώραςαπό τα κέντρα Διαφθοράς, ενώ μας κατηγορούν και από πάνω ότι "μαζί ταφάγαμε!"

Ε, όχι λοιπόν δεν θα μαςεξουδετερώσουν με τα ψέματα τους, στις εκλογές θα δώσουμε σε εκείνους τηναπάντηση που τους αρμόζει και σε μας μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία πουθα εγκαινιάσει την Επείγουσα Αναγέννηση του Τόπου!

Άρης Έξαρχου