ΟΙ PATRINISTAS ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση

 

            Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Αντ/ρχίας Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο., Ένταξης μεταναστών  & Εξυπηρέτησης του πολίτη και συμμετειχε στο πολυποίκιλο σπονδυλωτό φεστιβάλ, όπου έφηβοι πρόσκοποι (ανιχνευτές) ηλικίας 15-18 ετών από όλη την Ελλάδα βρεθηκαν στην πολη μας.

 

           

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών και θέλοντας να δώσουμε βαρύτητα στην αξία του διαβάσματος  διοργανώνουσαμε δράση ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ (“Bookcrossing”) στην Πλατεία Γεώργιου τo Σάββατο 21-4-2012 από ώρα 11.00πμ έως 1.30μμ. Ταυτοχρονα προσεφεραν γαρυφαλλα στους συμμετεχοντες και τους περαστικους.  

 

Ευχαριστουμε οσους ανταποκριθηκαν στο καλεσμα μας να φερουν βιβλία που ''περισσεύαν''  σκονισμενα στα ράφια της βιβλιοθήκης και τα ανταλλαξαν με άλλα που τους «ελείπαν»

 

Απευθυνομαστε σε κάθε συμπολιτη μας. Ελα στους Patrinistas. Μπορουμε και μας αξιζει μια ομορφη πολη. Μπορείτε να μαθαίνετε όλα μας τα νέα, να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, να συμμετέχετε στις τρέχουσες δράσεις και να συναποφασίσουμε για τις επόμενες αρκεί να

 

  • στείλετε την άποψη σας στο e-mail  patrinistas@gmail.com
  • συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής μέλους στο www.patrinistas.gr
  • έλθετε στην παρέα μας στο facebook με ένα απλό like στο www.facebook.com/patrinistas

 

 

Σε περιμένουμε.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

PATRINISTAS