ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από τη μέρα
που αναφερόμαστε στο άρθρο μας.
Διαβάσαμε σήμερα στην τελευταία σελίδα της Πελοποννήσου ένα μικρό παρασκήνιο σχετικά με το πότε και υπό ποιες συνθήκες γνωστοποιήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά  η πρόθεση Νικολόπουλου να κατέλθει υποψήφιος για της θέση του γραμματέα του κόμματος.

Εμείς ερχόμαστε να συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ μετά από έρευνες που πραγματοποιήσαμε.

Την απόφασή του, την ερχόμενη Πέμπτη να κατέβει ως υποψήφιος γραμματέας της Ν.Δ ο τέως Υφυπουργός κ Νικολόπουλος, την είχε γνωστοποιήσει στον πρόεδρο της ΝΔ και σημερινό Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από την πρώτη μόλις μέρα της προεδρίας του. Συγκεκριμένα στα τότε γραφεία της ΝΔ στην ιστορική Ρηγίλλης είχε προγραμματιστεί ραντεβού Σαμαρά-Νικολόπουλου στις 10 το πρωί.

Συνεχίζοντας λοιπόν το ρεπορτάζ μας μάθαμε ότι δημιουργήθηκε μία σύγχυση αρχικώς καθώς θεώρησαν ότι την ίδια ώρα της συνάντησης Σαμαρά-Νικολόπουλου είχε προγραμματιστεί και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Μετά από ώρα συνειδητοποίησε το επιτελείου του Προέδρου ότι το ραντεβού με τον κ.κ Ιερώνυμο είχε προγραμματιστεί για τις 11 οπότε πήγαν με τον Νικολόπουλο να πιουν ένα καφέ και να συζητήσουν στην καφετέρια Metropolitan(Μεσσήνιου και πολιτικού φίλου του κ Σαμαρά). Εκεί συγκεκριμένα ο τέως Υφυπουργός παρέδωσε στον Πρόεδρό του ένα πολυσέλιδο υπόμνημα σχετικά με την αναδιοργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στα πρότυπα των Δυτικοευρωπαϊκών και Αμερικανικών κομμάτων. Ένα από τα παραδείγματα που έθετε ήταν ότι τα όργανα του κόμματος δεν έχουν μόνο λόγο ύπαρξης σε καιρούς αντιπολίτευσης αλλά θα πρέπει να συγκαλούνται, να αποφασίζουν και να εγκρίνουν και την κυβερνητική τακτική...ΥΓ: Μιας και είδαμε πλέον τις υποψηφιότητες για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ εμείς θα σας τις παρουσιάσουμε και θα σας πούμε την άποψή μας...Τα 4 ονόματα είναι: Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο κ. Φίλιππος Ταυρής, ο κ. Παναγιώτης Αδρακτάς και ο κ. Νίκος Νικολόπουλος

Βλέποντας λοιπόν τα ονόματα των υποψηφίων θέλουμε να κάνουμε μία παρατήρηση σχετικά με το ρόλο του επόμενου γραμματέα της ΝΔ ανεξαρτήτως το ποιος είναι.

Στις σημερινές εποχές φτώχειας, εξαθλίωσης και απαξίωσης του συνόλου του πολιτικού κόσμου είναι φανερή και πιο απαραίτητη από ποτέ η ανάγκη για αναδιοργάνωση της λειτουργίας όλων των ελληνικών κομμάτων. Δεν νοείται για παράδειγμα ευρωπαϊκό κόμμα σύγχρονων όρων να μην συγκαλεί τα όργανά του προκειμένου να αποφασίσουν για την διαμόρφωση ενός νομοσχεδίου πρωτού κατατεθεί αυτό στη Βουλή. Εκτός και αν το κάθε κόμμα χρειάζεται στη θέση του γραμματέα του Φιλιππινέζες ή εντολοδόχους. Αν χρειάζεται ανθρώπους που ακούν τον παλμό της κοινωνίας τότε και πρέπει αυτοί να έρθουν στο προσκήνιο, αλλά και να υπάρξει ριζική επανεξέταση του τρόπου λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας ούτως ώστε αυτός ο παλμός να ηχεί μέσα στα κόμματα όχι μεμονωμένα αλλά εκπροσωπούμενος από θεσμικά τους όργανα.

1 σχόλια:

How can I add a byline to the beginning of my blog posts?
[url=http://b-apuestas-deportowias.com/]bwin[/url]