ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Η' ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;


  Τα γεγονότα  όμως  είναι  αυτά που  μας επιβεβαιώνουν. Όχι δεν αισθανόμαστε ευτυχείς για την αποτυχία σας κ. Δημαρά γιατί το αντίκτυπο της ανευθυνότητας και του προεκλογικού λαϊκισμού σας με τον οποίο και  υφαρπάξατε την ψήφο των πατρινών το βιώνουμε όλοι οι πατρινοί ψηφοφόροι σας και μη! 

  Σ'αυτήν την πόλη  δυστυχώς η δημοτική αρχή εκτός από αδρανής που ήταν  εξ'αρχής τείνει να  εξελιχθεί στην καταστροφικότερη δημαρχία που έχει γνωρίσει ποτέ η Πάτρα.
  Ερχόμαστε λοιπόν να επαληθευτούμε δυστυχώς 2 χρόνια μετά για τους χαρακτηρισμούς πολιτική "Βαβέλ" και  "θέατρο σκιών" που  είχαμε δώσει και προεκλογικά και μετεκλογικά στους πρώτους μήνες της  θητείας  Δημαρά στον δημαρχιακό θώκο. Τότε πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν το enpatrais για επίθεση απέναντι στο νέο εγχείρημα που θα έφερνε την <<αλλαγή>> στο πολιτικό σκηνικό της πόλης. 
  Κ.Δημαρά με το θέμα της  Ξερόλακας  τι γίνεται ; 
  Κ.Δημαρά με το θέμα του θαλάσσιου μετώπου ;
  Με το ζήτημα των μεταναστών;
 Και μια σειρά από τόσα  ζητήματα τα οποία  αφήνετε στην αφάνεια;
 Αντί αυτού ασχολείστε λοιπόν  με το πώς θα πεζοδρομήσετε  το Ρίο και πώς θα κλείσετε τις καφετέριες στα Ψ.Αλώνια. Και εδώ τίθεται το ερώτημα είναι  πολιτικά αδαής κάποιος ή εμπλέκονται άλλα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούνται από αυτές τις κινήσεις; 
 Θα είχα όλη την καλή διάθεση να  πιστέψω πως απλά  δεν είχε όραμα για την Πάτρα η  δημοτική αρχή. Όμως οι κατηγορίες που ανά διαστήματα  έχουν γίνει από  πρώην δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με την παράταξη σας και οδηγήθηκαν σε παραίτηση μόνο σ'αυτό δεν  οδηγούν.
  Αρκεστείτε   τουλάχιστον στην άγνοια... Μην επιτίθεστε  απρόκλητα στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και ας σταματήσουν οι ανίερες συμμαχίες εις βάρος της πόλης!
  Εμείς εδώ ήμαστε όταν χτυπούσαμε το καμπανάκι προεκλογικά εδώ θα είμαστε και στην συνέχεια.... 

ΥΓ1: Ας ελπίσουμε αυτήν την φόρα ο πατρινός να μην πληρώσει  ακριβά τις πεζοδρομήσεις όπως έγινε στο παρελθόν  στην μαρίνα και στο κέντρο της πόλης!
ΥΓ2: Πολιτική αθλιότητα και πρόκληση σε τέτοιες εποχές το βόλεμα υμετέρων και η εξόφληση προεκλογικών επιταγών


Γ.Μαντζαβάς