ΠΑΡΑ-pay roll εναντιον βουλευτη....

Και εκεί που νομίζαμε ότι το διαδίκτυο αποτελούσε τη βαθιά τομή στον τομέα της δημοσιογραφίας και ενημέρωσης των πολιτών τελικά και εμείς ΠΑΡΑ-γελαστήκαμε...Πριν 2 χρόνια ακριβώς ξεκινήσαμε τη λειτουργία του μεγαλύτερου νεανικού blog της χώρας, του enpatrais με μοναδικό σκοπό την έγκριτη και αμερόληπτη ενημέρωση ανεξαρτήτων συμφερόντων- ΠΑΡΑ-πολιτικών ή μη. Και είχαμε υποσχεθεί σε σας και προτίστως στους εαυτούς μας να μην ΠΑΡΑ-στρατήσουμε από αυτή μας την απόφαση. Αυτούς που πράττουν το αντίθετο εμείς θα αναλάβουμε να τους ξεμπροστιάσουμε...

Είδαμε λοιπόν σε ένα γνωστό site μία ΠΑΡΑ-δημοσκόπηση που έθετε το ερώτημα αν συμφωνούμε ή όχι με την απομάκρυνση του Νικολόπουλου από το Σαμαρά...Μήπως ΠΑΡΑ-φάγαμε λωτούς και λησμονήσαμε τόσο γρήγορα; Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος θεωρούμε ότι ο τέως υφυπουργός παραιτήθηκε και δεν τον παραίτησαν... Και για απόδειξη των λεγόμενών μας ΠΑΡΑ-θέτουμε και την επιστολή του στον Πρωθυπουργό η οποία ποτέ δεν διαψεύστηκε...

ΥΓ: Εμείς θα επανέρθουμε σε 2 μέρες για το συγκεκριμένο site...Θα επανέρθουμε με πληροφορίες...Γιατί εμείς δεν ΠΑΡΑ-πληροφορούμε αλλά πληροφορούμε...
Η δήλωση παραίτησης

«Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή.

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της.

Άπαντες γνωρίζουν πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε όλη ,την άνω των 20 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα».

Το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Παραμένω στη Νέα Δημοκρατία, απλός στρατιώτης του πατριωτικού μου καθήκοντος και συνεχίζω να στηρίζω την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, εδώ στα δύσκολα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας καθώς και τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς για την σύντομη αλλά γόνιμη συνεργασία μας.
Μα πάνω από όλους τιμώ και ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα και του εύχομαι να μας κάνει όλους περήφανους.

Αυτό θέλω, αυτό περιμένω, σε αυτό ελπίζω, γι’ αυτό αγωνίζομαι».