Κώστας Σπηλιόπουλος: Εκ του πονηρού η αναγνώριση από το Δήμαρχο Βολές του παραιτηθέντα από το χρίσμα, για τον ανεξάρτητο υποψήφιο.


Εκ του πονηρού, οι κολακευτικές για αυτόν αναφορές του Δημάρχου Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, στο Ράδιο Αίγιο, υποστηρίζει ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπηλιόπουλος, που πρόσφατα,  απέσυρε το ενδιαφέρον του για τα δημοτικά της Αιγιάλειας. Συγκεκριμένα ο κ. Σπηλιόπουλος με δηλώσεις του αναφέρει τα εξής:
«Δεν προξένησαν καμμία έκπληξη οι κολακευτικές αναφορές του κ. Καλογερόπουλου Δημάρχου Συμπολιτείας στο πρόσωπο μου από τη συχνότητα του Ράδιο Αίγιο. Και τούτο διότι αυτή η ενέργεια είναι  ενταγμένη στη γνωστή τακτική που εφαρμόζει ο κ. Καλογερόπουλος «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα προκειμένου να κατακτήσουμε το στόχο.
Δεν ήταν καθόλου ειλικρινή αυτά που είπε ο κ. Καλογερόπουλος υποκρινόμενος τώρα, τον αντικειμενικό και δίκαιο κριτή αφού γνωρίζει ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αιγίου. Όψιμη και εκ του πονηρού η αναγνώριση από το Δήμαρχο Συμπολιτείας. Αυτά που είπε ο κ. Καλογερόπουλος απλά τα είπε τώρα για να δημιουργήσει κατάλληλο κλίμα και να ψαρεύει σε θολά νερά.
Αν τα πίστευε πραγματικά  δεν θα χρησιμοποιούσε, καιρό τώρα, στενούς συνεργάτες του αλλά και την γνωστή ημερήσια εφημερίδα του Αιγίου, σε ένα συνεχή πόλεμο λάσπης, υπονόμευσης και παραπληροφόρησης. Την εφημερίδα που εργολαβικά και με το αζημίωτο βέβαια όχι μόνο στηρίζει τον κ. Καλογερόπουλο αλλά συστηματικά και με εντολή προφανώς απ’ αυτόν παραπληροφορεί και την τοπική κοινωνία. Η όψιμη επιλογή του ανεξάρτητου υποψηφίου από τον κ. Καλογερόπουλο που ευνοήθηκε προκλητικά από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο τώρα δοκιμάζεται για την πολιτική την οποία είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει,  είναι μια μεγάλη αποκάλυψη. Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μου ότι οι θέσεις μου και οι αποφάσεις μου είναι απολύτως καθαρές και βασίζονται σε αρχές που υπηρέτησα και θα υπηρετώ πάντα, κινούμενος πάντα στο φως και όχι στα παρασκήνια.
Οι ενέργειες μου έχουν και θα έχουν ως αφετηρία τις αποφάσεις και τις επιλογές του κόμματος μου τις οποίες θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Οι εκλογές για το Νέο Δήμο αυτονόητα έχουν μεγάλη σημασία και όσο μπορώ θα συμβάλλω ώστε οι πολίτες να έχουν καθαρή εικόνα για το τι διακυβεύεται.
Τα πρόσωπα, οι μεθοδεύσεις και τα μέσα που χρησιμοποιούν, τα έργα τους θετικά και αρνητικά, η διαδρομή τους, οι ανίερες συμμαχίες χωρίς αρχές με στόχο μόνο την κατάκτηση της εξουσίας, θα βγουν στο φως και στην δημόσια συζήτηση. Για να έχουν καθαρή εικόνα οι πολίτες και να αποφασίσουν για το μέλλον του Νέου μας μεγάλου Δήμου».