Κυκλοφόρησε η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού!


Η πολυαναμενόμενη νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι ήδη διαθέσιμη στο www.sportarena.gr. Με πρωτοποριακό design και ασθητική, οι Πειραιώτες φιλοδοξούν και φέτος να κατακτήσουν την κορυφή.Οι ερυθρόλευκες ρίγες και τα 3 αστέρια παραμένουν παραδοσιακά ενώ προστέθηκε η ελληνική σημαία στην πίσω πλευρά της λαιμόκοψης. Παράλληλα, η τεχνολογία USP της Puma διασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση και εξάτμιση του ιδρώτα, για τους αθλητές την ώρα του αγώνα.Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου από νωρίς αυτή τη χρονιά έχουν ήδη εκτινάξει τη ζήτηση για τη νέα εμφάνιση και αναμένεται η πρώτη "φουρνιά" εμφανίσεων να έχει εξαντληθεί με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Γι' αυτό, όσοι θέλουν να...παραταχθούν στο γήπεδο με την ολοκαίνουρια φανέλα των ερυθρολεύκων, καλά θα κάνουν να βιαστούν.Το δημοφιλέστερο όνομα παίκτη για την εμφάνιση, στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Ντιόγο, και ακολουθούν ο Ντούντου κι ο Μέλμπεργκ. Δεν είναι λίγοι αυτοί έχουν προπαραγγείλει τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού περιμένοντας τα νούμερα που θα πάρουν ο Ιμπαγάθα και ο Ρόμενταλ.

Στο site της Sport Arena, www.sportarena.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr ή τηλεφωνικά στο 801 11 70 800 (από κινητό 210 677 3366).