ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Με το δεξί η ομάδα της Αχαΐας

Στις 6 το απόγευμα όλη η διοίκηση της ομάδας του Ατρομήτου Λάππα θα υποδεχτεί τους παίκτες για την καθιερωμένη διαδικασία, ώστε την Δευτέρα να ξεκινήσουν και την προετοιμασία για την νέα σεζόν.
 
Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Τσίκας δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα Πελοπόννησος <<Θα προσπαθήσουμε ο Ατρόμητος να πάει καλύτερα από πέρυσι και αυτό βέβαια θα αποτυπωθεί στο τέλος στον βαθμολογικό πίνακα. Ταυτόχρονα θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, τα οποία πιστεύουμε στο άμεσο μέλλον θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα>>.
 
Στην σημερινή συγκέντρωση θα δώσουν το παρόν 27 παίκτες όπου οι 8 είναι νεόφερτοι στην πατρινή ομάδα. Επίσης έχουν κληθεί ακόμα πέντε παίκτες από το θυγατρικό Ακάδημο, οι οποίοι θα ακολουθούν την προετοιμασία και το πρόγραμμα της ομάδας.
 
Έχουν κληθεί για σήμερα: Ανδρέας Τσάκωνας, Ντάνιελ Χογιόλ, Μπάμπης Βέρας, Παναγιώτης Σανδραβέλης, Θανάσης Βέρρας, Δημήτρης Βάλσαμος, Πέτρος Ζώτος, Βαγγέλης Πασπαλιάρης, Γιώργος Αντωνόπουλος, Σωτήρης Διακάτος, Νίκος Μούζος, Μιχάλης Κυριτόπουλος, Χρήστος Δημητρίου, Νίκος Μωραϊτης, Γιώργος Παναγόπουλος, Νίκος Γκοτσόπουλος, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Ανδρέας Ανδρούτσος, Θανάσης Μπούρδος, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Άγγελος Τσιβγινίδης, Γιάννης Βαρβαρέσος, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Επίσης έχουν κληθεί και πέντε παιδιά από τον Ακάδημο: Βασίλης Μπουζιώτης, Γιώργος Ορλώφ, Θανάσης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Άγγελος Βέρρας.  
 
Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται απόγευμα, ενώ στις 30-31 του μηνός θα γίνουν τα εργομετρικά από τον Μάκη Παρασκευόπουλο. Η σημερινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συνεδρίαση της διοίκησης.