Γεννά ελπίδες…

Το τελευταίο εσωτερικό διπλό, πριν την αναχώρηση (σ.σ. Δευτέρα πρωί) για τοΕλατοχώρι Πιερίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο τηςπροετοιμασίας της έδωσε η ομάδα της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι «κοκκινόμαυροι», παρουσία 
100 περίπου ατόμων, έδειξαν αρκετά πράγματα, όπως το πάθος και η δύναμη, αλλά και η ποιότητα που αναμένετε να είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μαραντά.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1 ώρας χωρισμένη σε τέσσερα δεκάλεπτα, όπου η ομάδα των «
κόκκινων» επικράτησε 3-1 των «μπλε».
ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ: 1-3
Τα γκολ: 0-1 (Προβατίδης), 0-2 (Ντίνας), 0-3 (Προβατίδης), 1-3 (Ζαχαράτος)  Τα 15λεπτα: 0-1, 0-2, 1-0, 0-0…
ΠερίληψηΤο παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη, με τους «μπλε» να υπερτερούν λόγω του διδύμου Κορδονούρη-Αποστολίδη, αλλά και στην συνολική απόδοση τους, με Ντίνα, Ουρτάδο, Προβατίδη και Κυβελίδη σε πολύ καλή μέρα. Απ_την άλλη, οι «κόκκινοι» είχαν κάποια προβλήματα στην μεσαία γραμμή, από την οποία όμως κατάφεραν και να σκοράρουν. Το σκορ άνοιξε στο 1ο 15λεπτο ο Προβατίδης έπειτα από λάθος γύρισα του Πάνου στον Χάχαλη και πάσα του Κυβελίδη, ενώ στο 2ο 15λεπτο, οι «μπλε» πέτυχαν 2 ακόμη γκολ, με τον Ντίνα πάλι από πάσα του Κυβελίδη και τον Προβατίδη. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Ζαχαράτος με εκπληκτικό σουτ στα όρια της περιοχής (30 15λέπτο), ενώ 0-0 έληξε το 4ο 15λεπτο…
Οι συνθέσεις…
ΜπλεΧάχαλης, Ακπαρίδης, Γενιτσαρίδης, Πάνος (45_Κοτσόκολος), Γ. Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Χρυσάφης (15_Παπαποστόλου), Δημογιάννης, Ζαχαράτος, Μαγκαφάς, Κουσκουνάς.Κόκκινοι: Κύργιος (45_Δρακόπουλος), Ντίνας, Κορδονούρης, Αποστολίδης, Παπαποστόλου (15_Γαλακτερός, 45_Ζέλιος), Τζιβίλογλου, Τόμασιτς, Ουρτάδο, Προβατίδης, Δαμιανίδης, Κυβελίδης.