Λαθρομετανάστης κατέστρεφε την περίφραξη του λιμανιού!


Συνελήφθη από άνδρες του Λιμεναρχείου, ύστερα από... πάλη

Ένας 26χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας καθώς παρότρυνε άτομα που βρίσκονταν έξω από το λιμάνι να εισέλθουν σε αυτό, καταστρέφοντας την εξωτερική περίφραξή του και τον εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ επίσης προσπάθησε να διαφύγει, απωθώντας και εξυβρίζοντας τα στελέχη Λ.Σ. που τον είχαν προσεγγίσει, προκειμένου να πραγματοποιήσουν σχετικό έλεγχο.
Επίσης, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 49χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του φορτίου του (παλέτες με πορτοκάλια), δέκα επτά αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. 
Κατά την διάρκεια ανάλογων ελέγχων, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε δύο περιστατικά, πριν των απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων για Ιταλία, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.