ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΡΑΧΝΕΊ΄ΚΩΝ Ο ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Πιστός» στις…παραδόσεις ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και γενικά στην φιλοσοφία του, καθώς συνέχισε στο να επενδύει πάνω στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με την απόκτησή τους.

Έτσι συνέβη και τώρα, με τους «μωβ» να αποκτούν τον νεαρό ακραίο αμυντικό Άρη Τρίγκα, που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΑ με την φανέλα του Αίαντα Πατρών ως δανεικός από την Παναχαϊκή, όπου ανήκει.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τον σύλλογο της Ανθούπολης, και ο Χρήστος Γερολυμάτος που μπορεί να απουσίαζε από την Πάτρα λόγω υποχρεώσεων με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, πληροφορήθηκε για τα προσόντα του «μικρού», ενώ τον είδε σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Από εκεί και πέρα ο σύλλογος των Βραχνεΐκων, κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει το κεντρικό δίδυμο με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Αθανασίου. Δύο οι περιπτώσεις που εξετάζονται, και πρόκειται για τους Αρβανίτη και Λιόση, ενώ υπάρχει και «μπαλαντέρ» στην πίσω άκρη του μυαλού των ανθρώπων του Διαγόρα σε περίπτωση που δεν…προχωρήσουν οι πρώτες περιπτώσεις.