Ανένδοτο κατά της κυβέρνησης κήρυξε ο Σαμαράς

Ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας πριν από λίγο στην συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής προειδοποιώντας όλα τα στελέχη του κόμματος, ότι δεν θα δεχθεί διαφοροποιήσεις εν ώρα μάχης.
Τόνισε ότι η μάχη δίνεται και στα πλαίσια των περιφερειακών εκλογών με στόχο την διαμόρφωση «μεγάλου πλειοψηφικού συνασπισμού που απορρίπτει τα αδιέξοδα του Μνημονίου και στηρίζει την εναλλακτική προοπτική».

«Ήδη -σημείωσε ο Α. Σαμαράς- χάθηκαν το πρώτο εξάμηνο 88.000 θέσεις εργασίας.Το δεύτερο εξάμηνο θα χαθούν άλλες 120.000 καθαρές θέσεις εργασίας. Ενώ ως το τέλος του 2011 θα χαθούν πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας. Κατά μετριοπαθέστερους υπολογισμούς, και χωρίς τις απώλειες θέσεων των αυτοαπασχολούμενων...Ως το τέλος του 2011 υπολογίζεται ότι 375.000 μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπάρχει κίνδυνος να βάλουν λουκέτο! Κακά τα ψέματα: Η ασφυξία σκοτώνει, δεν λυτρώνει την οικονομία!Σήμερα ακόμα και οι οπαδοί του μνημονίου αρχίζουν να μετανιώνουν τη στήριξη που προσέφεραν. Ακόμα κι όσοι αποδοκίμασαν πριν λίγους μήνες τη στάση της Νέας Δημοκρατίας κατά του μνημονίου, σήμερα, με απόγνωση ομολογούν ότι οδηγεί σε αδιέξοδα χειρότερα από εκείνα που οδήγησαν στο μηχανισμό στήριξης».Tags: Πολιτική

1 σχόλια:

Τη κύρηξε? ωχ πρωι πρωι δεν μπορω να κρατησω την κοιλια μου απο τα γέλια