Ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν στο ψηφοδέλτιο Κατσικόπουλου
Α
λλαγές στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιθου Δήμαρχου Πατρέων Δημήτρη Κατσικόπουλου. Σϋμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει πλήρης ανανέωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός μένουν:
Ο δημοτικός σύμβουλος Πάτρας Λάμπρος Βασιλόπουλος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιάννης Γασπαρινάτος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Παναγιώτης Τρικόγιας, ο τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος και κουμπάρος του Νομάρχη Βασίλης Κίκκινας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουρεμένος, ενώ παίζεται αλλά με μειωμένες πιθανότητες, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ο υπεραντιδήμαρχος Πάτρας Νίκος Τζανάκος. Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Μπακαλάρος αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Λάζαρης. Εκτός μένει και ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Καραχάλιος αλλά και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Κουμπουρλή.

Με δική τους επιθυμία και με ορίζοντα το Περιφερειακό Συμβούλιο μένουν εκτός οι αντινομάρχες Γεράσιμος Φεσσιάν και Θανάσης Πετρόπουλος.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Σϋμφωνα με πληροφορίες, σήμερα είχε συνάντηση με τον Νομάρχη ο Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος αναμένεται να οριστικοποιήσει την στάση του τις επόμενες ώρες.
Στο ψηφοδέλτιο θα είναι ακόμη: 
Ο αντιδήμαρχος Αμπετ Χασμάν, ο αντιδήμαρχος Αλέξης Σκαρμέας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαφειρόπουλος, οι αντινομάρχες Νίκος Λύρας και Γιάννης Ταπεινός, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος, ο ύπεύθυνος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Δημαρχος Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος, ο καθηγητής Σπύρος Σκιαδαρέσης (γιος του πρωτοπρεσβύτερου του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Νικόλαου Σκιαδαρέση), ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καρβουνιάρης. Συζητιέται το όνομα του Επιμελητηριακού Συμβούλου Σταύρου Κάτσενου και του δημοσιογράφου Αχιλλέα Ροδίτη. Ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει η περίπτωση της δημοτικής συμβούλου Βίβιαν Σαμούρη
DETE.GR